Over ons

SportandMore

11 jaar ervaring in online handel.
...En meer dan 30 jaar in de handel van mens tot mens. Dit zijn de sterke punten van Theo Bruins, de oprichter.


Wie wij zijn!

Toegegeven, sportandmore.nl is een klein bedrijf in de enorme pool van online handelaars. Het bedrijf bestaat ook maar uit een klein team, wat u op één hand kunt aftellen.

De voordelen:

  • Individueel en persoonlijk advies. (Dus geen onpersoonlijk callcenter met standaardantwoorden en nooit een wachtstand.)
  • Wij kennen onze producten. (Wat u ook wilt weten, wat onze producten betreft, kennen wij alle antwoorden, omdat wij alle producten zelf getest hebben.)

Het nadeel:

  • Geen 24-uurs telefoondienst. (Maar goed, we zijn ook geen medische nooddienst.)

Anderszins werken wij zoals elke grote online gigant en vandaag besteld betekend in de regel binnen 24-48 uur geleverd ― ervan uitgaande, dat u thuis bent, wanneer de bezorgdienst arriveert. En als er eens iets tussenkomt, bel ons en wij zullen het probleem snel en gemakkelijk oplossen.

Wat wij doen!

Als klein bedrijf proberen wij  ― niettemin ― u de best mogelijke prijzen aan te bieden. Maar omdat wij ook kwaliteit en milieubewustzijn waarderen, is het waarschijnlijk mogelijk, om vergelijkbare producten elders goedkoper te vinden. In elk geval verwachten wij, dat onze producten niet na korte tijd al kapot gaan. Onze producten zullen u, bij normaal gebruik, zo lang mogelijk plezier geven. Lang plezier betekent lange duurzaamheid, lange duurzaamheid betekent, dat het product niet snel in de prullenbak land. Wij proberen er ook voor te zorgen, dat de producten later zo milieuvriendelijk mogelijk afbreekbaar of recyclebaar zijn.

Onze filosofie!

Tevens is onze filosofie, onze klanten zo min mogelijk te ergeren. Dit betekent, dat wij geen opdringerige e-mails verzenden en omdat onze website ook niet met cookies werkt, volgen wij u ook niet bij elke stap door het internet. Wij vertrouwen erop, dat klanten die ooit bij ons kochten, altijd zelf bij ons terugkomen.

8211+

tevreden klanten

1746+

producten op voorraad

11+

jaren aan ervaring

1+

hart voor het bedrijf